• +407 6862 7771
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Coșul este gol

Înscrierea la Admitere prin formular online

Admitere în regim on-line prin intermediul Formularului pentru Înscrierea la Admitere:

  1. Pentru înscriere, candidații vor utiliza Formularul de Înscriere Online, care va fi disponibil utilizând orice dispozitiv: calculator/laptop/tabletă/telefon mobil care are acces la rețeaua internet și la un browser de navigare (Google Chrome) și care va genera automat CEREREA DE ÎNSCRIERE în format pdf cu datele introduse de către solicitant.
  2. Documentele necesare înscrierii – se vor încărca pe platformă în format pdf/jpg (scanate sau fotografiate);
  3. Adeverința medicală tip eliberată de medicul de familie poate fi transmisă scanat sau fotografiat.
  4. Prin încărcarea pe platforma de înscriere on-line, candidații își asumă răspunderea cu privire la autenticitatea documentelor digitale/scanate și cele originale.
  5. Comisia de admitere verifică zilnic documentele transmise. Pentru dosarele incomplete, Comisia va solicita candidatului să completeze dosarul, de regulă, în 24 de ore, dar nu mai târziu de încheierea înscrierilor. Validarea dosarului se face de către secretariat, inclusiv prin consultarea bazei de date „Sistemul Informatic Integrat al învățământului din România – SIIIR”, iar rezultatul se comunică pe adresa de e-mail a candidatului.
  6. Comunicarea între candidați și comisia de admitere se realizează prin intermediul adreselor de e-mail și al numerelor de telefon postate pe site-ul instituției.
  7. În vederea înmatriculării, candidații trebuie să transmită actele în original în perioada stabilită prin calendarul de admitere.

Autentificare