Autentificare

Nu puțini sunt cei care fac foile matricole în Microsoft Excel și nu vor să renunțe la această metodă doar pentru faptul că s-au obișniut. Iată câteva din dezavantajele folosirii excelului la realizarea foilor matricole:

  • Numărul mare de fişiere/pagini excel pe care trebuie să le manipulați;
  • Calculul mediilor necesită introducerea unei formule destul de complexe, pentru că mediile trebuie să fie fără rotunjire și la 2 zecimale;
  • Copy si Paste până te saturi - trebuie să aplici aceste funcţii pentru fiecare elev în parte pentru a copia structura materiilor de la clasă; și exemplul poate continua dar mă opresc doar la cele 3 probleme.

Aceste operațiuni necesită timp îndelungat și munca se dovedește a fi ineficientă, așa că te invit să "Think different" cum ar spune Apple și să vezi problema și dintr-un alt unghi. Foi Matricole v5 Smart Edition este conceput în primul rând cu scopul de a ușura munca. Îți prezint câteva din beneficiile tale dacă folosești această aplicație:

  • Ești organizat într-un mod eficient;
  • Mediile sunt calculate cu precizie, așa că poți verifica tu registrul matricol și să fii sigur pe rezultat;
  • Timpul de lucru pentru o foaie matricolă se reduce semnificativ față de metoda folosită anterior; 

Mă opresc doar la cele 3 aspecte pentru a te lăsa pe tine să înclini balanța în ce parte dorești, spre muncă multă sau spre o muncă eficientă (Smart).

balance

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

 

Abonează-te la newsletter-ul casesoftware.ro, pentru sfaturi din domeniu sau pentru a prinde cele mai bune oferte!

Nume:*
E-mail:*
Verificare: