Autentificare

  • GDPR-Ready pentru website-uri !
  • Noul serviciu Website All Inclusive!
    Noul serviciu Website All Inclusive!

    De la un site de prezentare la unul All Inclusive!

    Fie ca doresti un site de prezentare, unul dinamic, un shop online sau unul multifunctional acum poti sa ne spui proiectul tau iar noi ii vom da viata online!

  • Achiziționează fără riscuri!
    Achiziționează fără riscuri!

    Garanţia Banilor Înapoi!

    Vă garantăm 100% returnarea sumei plătite dacă sunteţi nemulţumiţi de aplicaţiile cumpărate sau de serviciile oferite. 

    În termen de 30 de zile de la achiziţie.

  • Garanţia 100% Simplificat
    Garanţia 100% Simplificat

    Avem grijă de eficienţa dumneavoastră!

    Vă garantăm că aplicaţiile noastre sunt cele mai simple în utilizare de pe piaţă.

    Dacă găsiţi aplicaţii mai eficiente, mai ergonomice sau mai uşor de folosit decât ale noastre, vă garantăm 100% returnarea sumei plătite!

  • Înveţi repede cu Tutoriale filmate!
    Înveţi repede cu Tutoriale filmate!

    Ai la dispoziție tutoriale filmate disponibile online gratuit.

    De la instalarea aplicaţiei, la utilizarea ei şi până la cele mai mici detalii sunt exemplificate cu filmare de desktop în tutoriale.

    Astfel înveți mai rapid și aplici imediat, oriunde te-ai afla.

Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor și produselor CASE Software S.R.L. Ne dorim în continuare să menţinem/ dezvoltăm colaborarea profesională cu dumneavoastră, respectiv cu compania / instituţia pe care o reprezentaţi.

Parte din responsabilitatea CASE Software S.R.L. în relaţia cu dumneavoastră este şi modul în care avem grija de datele dvs. personale pe care ni le-aţi pus la dispoziţie anterior, cu ocazia derulării raporturilor comerciale/contractuale şi, lucru pe care ni-l dorim, cu prilejul unei colaborări profesionale viitoare.

De aceea, este important pentru noi să vă furnizăm într-o manieră integrată informațiile legate de prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în cadrul prezentului document.

CINE SUNTEM?

CASE Software S.R.L. este o societate organizată și care funcționează în conformitate cu legile din România, cu sediul în  Beclean, str. Aleea 5, nr.40Bis, jud. Bistriţa Năsăud, cod. Postal: 425100 înregistrată la ORC sub nr. J6/626/2015 , având CUI (RO) 17276044.

CE DATE PRELUCRĂM?

În vederea livrării aplicaţiilor și a serviciilor comandate, confirmării Comenzii, informării Dvs. privind stadiul Comenzii, oferirii de răspunsuri la solicitările plasate, evaluării serviciilor oferite, precum și a exercitării unor activități comerciale, de promovare a aplicaţiilor și serviciilor, de marketing, publicitate, de dezvoltare, de cercetare de piață, monitorizare a vânzărilor,  sunteți de acord să ne încredințați următoarele date cu caracter personal: nume, prenume, cnp, adresa de domiciliu, adresa de e-mail, număr de telefon, id pentru conectare , fisiere din aplicaţiile CASE Software S.R.L..

Vă rugăm să nu ne furnizați alte date cu caracter personal decât cele strict necesare scopului precizat în această politică.

CARE ESTE SCOPUL ȘI TEMEIUL JURIDIC AL PRELUCRĂRII?

Datele cu caracter personal furnizate cu consimțământul Dvs. sunt și vor fi colectate și prelucrate de noi exclusiv în scopurile pe care le vom prezenta în cele ce urmează.
Menționăm faptul că prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează în temeiul consimțământului Dvs. în acest sens (art. 6 alin. (1) lit. (a) din Regulamentul General privind Protecția Datelor, numit în cele ce urmează Regulament/ul.
Situațiile în care CASE Software S.R.L. va colecta și prelucra datele Dvs. cu caracter personal și scopurile în vederea cărora aceste date vor fi prelucrate, sunt următoarele:

1. Înregistrare cont pe site-ul www.casesoftware.ro, www.editarediplome.ro;
Colectarea datelor cu caracter personal în acest caz are scopul principal de a acorda posibilitatea creării unui cont de utilizator, prin intermediul/accesarea căruia veți avea acces la sistemul de suport tehnic, precum și achiziţionarea aplicaţiilor şi servicilor noastre . Totodată, unele din aceste date (ex. adresă e-mail, număr telefon) sunt necesare pentru o bună comunicare între societatea noastră și Dvs., în calitate de client, precum și pentru transmiterea către Dvs. a ofertelor promoționale, în mod ocazional.

2. Rezolvarea sesizărilor sau a solicitărilor dvs;
Datele Dvs. cu caracter personal vor fi utilizate pentru a soluţiona sesizările si solicitările privind utilizarea aplicaţiilor , a postăriilor pe website-ul contractat,  în realizarea tranzacţiilor pe platforma S.E.A.P., în emiterea facturilor şi proformelor, a contractelor şi actelor adiţionale, instalare/ actualizare aplicaţii.

3. Abonare la Newsletter;
Scopul de prelucrare datelor cu caracter personal în acest caz este acela de a vă informa despre produsele și ofertele noastre.

CINE ARE ACCES LA DATELE DVS.?

Vă aducem la cunoștință că, pentru funcționarea eficientă a aplicaţiilor şi website-urilor, utilizăm diferite servicii de la furnizori externi sau interni (”persoane împuternicite de operator”), cărora le putem transmite o parte din datele cu caracter personal colectate de la Dvs., cu mențiunea expresă că vom apela doar la persoane împuternicite care oferă garanţii suficiente pentru punerea în aplicare a unor măsuri tehnice şi organizatorice adecvate, astfel încât prelucrarea să respecte cerinţele prevăzute în Regulament şi să asigure protecţia drepturilor Dvs. Categoriile de servicii pentru care colaborăm cu furnizorii mai sus menționați și datele cu caracter personal transferate acestora sunt următoarele:

1. Servicii newsletter - adresa de e-mail, nume, prenume, număr de telefon;
2. Servicii de curierat/poștă - nume, prenume, adresa de e-mail, număr de telefon, adresă;
4. Servicii de trimite SMS - numărul de telefon;
5. Servicii de procesare plăți - nume, prenume, adresa de e-mail, număr de telefon, adresă;
6. Servicii de comentarii - nume, prenume, e-mail;
7. Servicii de contabilitate – nume, prenume, adresă, cnp;
8. Servicii juridice – nume, prenume, adresă, cnp;

CÂT TIMP SUNT STOCATE DATELE DVS.?

Datele cu caracter personal furnizate de Dvs. vor fi prelucrate pe perioada derulării relațiilor contractuale cu Dvs., precum și ulterior, pentru o durată rezonabilă, care nu poate fi mai scurtă decât termenul general de prescripție.

CARE SUNT DREPTURILE DVS.?

În calitate de persoană vizată, aveți următoarele drepturi:

  •  dreptul de acces la date – aveți dreptul de a obține din partea CASE Software S.R.L. o confirmare că se prelucrează sau nu date cu caracter personal care vă privesc, precum și acces la datele respective; totodată, puteți obține o copie a datelor cu caracter personal furnizate societății noastre și care fac obiectul prelucrării; pentru orice alte copii solicitate de Dvs., CASE Software S.R.L. poate percepe o taxă rezonabilă, bazată pe costurile administrative; în cazul în care introduceți cererea în format electronic și cu excepția cazului în care solicitați un alt format, informațiile vă vor fi furnizate într-un format electronic utilizat în mod curent;
  •  dreptul la rectificare – aveți dreptul de a obține rectificarea de către CASE Software S.R.L. a datelor cu caracter personal inexacte, precum și dreptul de a obține completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete;CASE Software S.R.L.va comunica fiecărui destinatar căruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice rectificare a acestora, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate și vă va informa cu privire la acești destinatari, dacă veți solicita acest lucru;
  •  dreptul la ștergerea datelor – aveți dreptul de a obține din partea CASE Software S.R.L. ștergerea datelor cu caracter personal care vă privesc, fără întârzieri nejustificate, iar CASE Software S.R.L. are obligația de a șterge datele respective, atunci când:

(i) datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;

(ii) vă retrageți consimțământul pe baza căruia are loc prelucrarea și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare;

(iii) vă opuneți prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze în ceea ce privește prelucrarea;

(iv) datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;

(v) datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale ce revine CASE Software S.R.L. în temeiul dreptului Uniunii sau al legislației române;

CASE Software SRL va comunica fiecărui destinatar căruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice ștergere a acestora, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate și vă va informa cu privire la acești destinatari, dacă veți solicita acest lucru;

  • dreptul la restricționarea prelucrării – aveți dreptul de a obține din partea CASE Software S.R.L.restricționarea prelucrării în cazul în care vă aflați într-unul din următoarele cazuri:

(i) contestați exactitatea datelor, pentru perioada care îi permite CASE Software S.R.L. să verifice exactitatea datelor;

(ii) prelucrarea este ilegală, iar Dvs. vă opuneți ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor;

(iii) CASE Software S.R.L. nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrarii, dar Dvs. le solicitați pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță; sau

(iv) v-ați opus prelucrării pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime ale CASE Software S.R.L. prevalează asupra drepturilor Dvs.;

CASE Software S.R.L. va comunica fiecărui destinatar căruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice restricționare a prelucrării, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate și vă va informa cu privire la acești destinatari, dacă veți solicita acest lucru;

  •  dreptul la portabilitatea datelor – aveți dreptul de a primi datele Dvs. cu caracter personal, astfel cum acestea au fost furnizate către CASE Software S.R.L., într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat și de a transmite aceste date altui operator, în anumite condiții; în exercitarea acestui drept, aveți dreptul ca datele cu caracter personal să fie transmise direct de la CASE Software S.R.L. la alt operator atunci când acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic;
  • dreptul la opoziție – aveți dreptul de a vă opune, din motive legate de situația particulară în care vă aflați, în orice moment, prelucrării datelor Dvs. cu caracter personal, inclusiv creării de profiluri pe baza respectivelor dispoziții;
  • dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri;
  • dreptul de a depune o plângere în fața Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal;
  • dreptul de a vă retrage consimțământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării datelor cu caracter personal efectuate de CASE Software S.R.L. pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia.

CUM AVEȚI ACCES LA DATELE DVS.?

Pentru orice întrebări sau cereri referitoare la datele cu caracter personal pe care ni le-ați transmis, inclusiv în vederea exercitării drepturilor pe care le aveți, astfel cum sunt acestea menționate în cadrul secțiunii anterioare, ne puteți contacta la adresa: Beclean, str. Aleea5, nr.40Bis, jud. Bistriţa Năsăud, cod. Postal: 425100.

CASE Software S.R.L. vă va furniza informațiile solicitate în format electronic atunci când este posibil, cu excepția cazului în care solicitați un alt format.

Informațiile furnizate, precum și orice comunicare și măsuri luate în exercitarea de către Dvs. a drepturilor de mai sus sunt oferite de CASE Software S.R.L. gratuit. Cu toate acestea, în cazul în care cererile formulate de Dvs. sunt nefondate sau excesive, în special din cauza caracterului lor repetitiv, CASE Software S.R.L. poate:
(i) fie să perceapă o taxă, ținând cont de costurile administrative pentru furnizarea informațiilor sau a comunicării sau pentru luarea măsurilor solicitate;
(ii) fie să refuze să dea curs cererii.

Precizăm faptul că prin acceptarea acestui acord, datele Dvs. personale vor fi prelucrate de CASE Software S.R.L., conform prezentei Politici de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal.

Vă mulțumim!